Je zoekt software die je werk makkelijker maakt. Maar niet iedereen heeft dezelfde oplossing nodig. i-Reserve is modulair opgezet en op maat samen te stellen, je betaalt alleen voor de modules die je nodig hebt.

Webinschrijvingen

Met deze module kun je klanten online een reservering laten maken waardoor je veel tijd bespaart. Je bepaalt zelf met welke reserveringsdialoog je wilt werken: kalender-, rooster- of de zoekdialoog.

Online betalen

Met deze module kan i-Reserve worden gekoppeld aan een betaalprovider, zoals bijvoorbeeld Buckaroo of Cardgate. Hiermee kunnen reserveringen of abonnementskosten eenvoudig online worden betaald.

Factuur

Met deze module kun je facturen opstellen op basis van reserveringen. Daarnaast heb je de beschikking over extra functionaliteiten zoals deelfacturen, samenvoegen van concept facturen of het aanmaken van incasso's.

SMS

Met de sms-module heb je er ineens een heel nieuw medium bij. Alle berichten die standaard in een e-mail worden verstuurd zijn nu ook mogelijk met sms, zoals bijvoorbeeld het sturen van een herinnering.

Export

Met deze module kun je exporteren naar je financiële administratie. De balansen worden direct bijgewerkt. Er zijn interfaces beschikbaar naar REMS, Exact, King, Accountview, Mamut, Snelstart, iMuis en Twinfield.

Knipkaart

Met knipkaarten kunnen klanten vooruit betalen voor meerdere lessen of reserveringen. Meest gebruikte methode is om een knipkaart met meer tegoed aan te bieden. Op deze manier kun je eenvoudig een korting geven bij afname van bijvoorbeeld meerdere lessen.

Kadobon

Met de Kadobon module krijg je er een nieuw marketinginstrument bij: het gebruik van kortingscodes. Klanten kunnen een kadobon aanschaffen of je kunt kortingscodes weggeven die online kunnen worden ingewisseld.

Abonnementen

Ledenadministratie is verbonden aan abonnementen. Moeten er maandelijks abonnementskosten worden betaald? Met deze module kunnen eenvoudig maandelijks facturen worden gegenereerd voor leden.

e-Tickets

Via een scannerapplicatie is het mogelijk om de aanwezigheid van een bezoeker vast te leggen. Ook inzetbaar als toegangscontrole, denk hierbij aan tickets voor een evenement of activiteit.

Commissie

In i-Reserve kan met commissies worden gewerkt. Dit wordt vaak toegepast in sectoren waar met tussenpersonen worden gewerkt. i-Reserve kan worden ingezet om de prijzen op te stellen, zowel naar de tussenpersoon, de klant als naar de eigenaar.